sunnuntai, kesäkuu 25, 2017
   
Tekstin koko
image image image image
Ideasta innovaatioksi. Hyväkään idea ei myy itse itseään. Uusi idea kaupalliseksi innovaatioksi vaatii muutaman välietapin. Mitä ?
More, Better, Clever Markkinoinnin tavoite on aina sama. Saada aikaan lisäystä. Silloin asiakkaan ostokäyttäytymisen tunteminen on oleellisen tärkeää. Mikä vaikuttaa, mikä ei.
Liidistä diiliksi Jos liidi ei tuonutkaan kauppaa niin tiedätkö mikä meni vikaan ? Kaupan analyysillä potkua businekseen.
Totally Integrated Marketing Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkalujen ja toimintatapojen integroiminen tuo yllättävästi potkua businekseen

TOTAL marketing - tutkimuksesta toteutukseen

Tutkimus: Suomalaisyritysten verkkosivustot jämähtäneet menneisyyteen

Yrityksistä 52 % ilmoittaa olevansa tyytymättömiä verkkosivustonsa nykytilaan. 66 % sivustoista on 5 vuotta tai sitä vanhempia. Lähes 40 % yrityksistä päivittää sivustojaan vain muutamia kertoja vuodessa. Lohduttomat luvut ilmenevät viestintäyhtiö Sopranon tekemästä verkkosivustojen tilaa käsittelevästä kyselytutkimuksesta, johon vastasi 1608 suomalaisyritysten ylimmän liiketoimintajohdon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja tietohallinnon päättäjää.

Lue lisää: Tutkimus: Suomalaisyritysten verkkosivustot jämähtäneet menneisyyteen

 

TOTAL Marketing Oy

Total Marketing on B2B-markkinointiin erikoistunut asiantuntijaverkosto, josta löytyy tekijä tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Markkinointiin tai myynnin tehostamiseen liittyvissä asioissa apu on napinpainalluksen takana.

My Business Matches

MBM Video