sunnuntai, kesäkuu 25, 2017
   
Tekstin koko

Aloittelevan yrityksen starttipaketti

 

 

Yrityksellä on kaksi pääasiallista tehtävää; Innovoida ja markkinoida. Kun nämä hoitaa huolella ja ammattitaidolla, muu hoituu miltei itsestään. Uusilla yrityksillä on innovointi suht hyvässä hapessa. Perustuuhan koko liikeidea suurella todennäköisyydellä juuri siihen omaan innovaatioon. Markkinointi onkin sitten jo ihan eri asia. Markkinointisuunnitelman tekeminen, oikeiden markkinointikanavien valinta, mikä viesti kerrotaan, kenelle kerrotaan ja miten kerrotaan, webin hyödyntäminen jne jne jne.....

Ei kannata luottaa siihen, että innovaatio myy markkinoimatta ja tyrkyttämättä itse itsensä heti alussa. Perussetillä saat toimivat työkalut ja ohjeet tehokkaan markkinoinnin aloittamiseen.

PK-yritysten kannnattaa muutenkin ottaa kumppanikseen omankokoinen partneri. Ai miksikö ? Pelkästään perustuen faktaan, että 20% asiakkaista tuo 80% liikevaihdosta. Isoissa toimistoissa, joissa isot asiakkaat kärräävät kottikärryillä rahaa sisään, on pienen asiakkaan turha toivoa parasta palvelua. Resurssit luonnollisesti kohdistetaan vähintään tuossa 20/80 suhteessa isoihin ja tärkeisiin asiakkaisiin. Ja näinhän se pitää ollakin. Parhaille asiakkaille parasta palvelua.

Siksipä kannattaa valita omankokoinen putiikki partneriksi. Silloin on suuri mahdollisuus päästä parhaaksi asiakkaaksi ja saada sen mukaista palvelua. Ei tarvitse tihruta sitä sopparin alalaidassa olevaa pikkutekstiä, jossa lukee esim " Pidätämme itsellämme oikeuden työn siirtämiseen tai tehtyjen varausten peruuttamiseen ilman korvausvelvollisuutta. "

TOTALmarketingin aloittavan yrityksen perussetti pitää sisällään:

  • Starttivaiheen markkinointisuunnitelman.
  • Hakukoneoptimoidut webbisivut
  • Web-trafiikin seurannan omilla sivuilla
  • Sähköpostimarkkinoinnin työkalut käyttövalmiiksi sorvattuna yrityksen näköisinä
  • Yrityksen A4-kokoinen esite taitettuna
  • Optio: Määritellyn asiakaskohderyhmän asiakasrekisteri
  • Optio: Yrityksen toiminnasta kertova nettivideo

Tuolla setillä pitäisi homma lähteä liikkeelle.

Jos tuntuu tarvetta olevan klikkaa alla olevaa helppiä !